Volledige tijd:
Minder dan 45 min.
Ingrediënten:
Voorbereiding: (5 min.)
– Snij de ongeschilde appelen in blokjes.
– Hak de hazel- en amandelnoten fijn met een mixer of grof.
– Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bereiding: (max. 10 min. + ± 30 min. in de oven)
Afwerking:
Serveer lauw, eventueel met de honing.
Smakelijk!
Tip
Dit recept is glutenvrij.
Als je hier niet zo bekend mee bent, kijk je op de achterkant van elke verpakking. Er staat steeds in vette letters op of er gluten, tarwe en daarna sporen van gluten kunnen aanwezig zijn. Afhankelijk van de gevoeligheid: goed opletten!
Extra
Zelf weeg ik hier niks meer bij af en doe ik het puur op het gevoel.
Bij de kokosolie kan het wel handig zijn om in de buurt te blijven van 50g 🙂
Kijk zelf een beetje dat de verhouding blijft kloppen maar heel erg nauw komt het niet.