Hallo,

Ik deel je graag mijn verhaal.

Ik ben Charlotte en ik ben natuurvoedingsconsulente.
Ik heb mezelf altijd maar gewoon gevonden. Ik at dan ook volgens de sociale normen en was mij van geen kwaad bewust.

Tot ik zwanger werd.

Ik heb graag controle over mijn leven. Ik ben namelijk behoorlijk perfectionistisch. Daarom vond ik het ontzettend lastig om sinds mijn zeer jonge jaren te worstelen met chronische pijn. Hoe kon ik daar als perfectionist mee omgaan, bleef ik me afvragen.

Nog voor mijn dochter geboren was, wilde ik een perfecte moeder zijn én een perfecte werknemer.   Daar bovenop wou ik ook een perfecte vrouw, vriendin, dochter, zus, … zijn. Hier ging ik zwaar over mijn grenzen.

Op een dag zakte ik, als jonge vrouw van 27, door mijn knieën. Ik heb nooit geleerd om naar mijn lichaam te luisteren. En daarom bleef ik maar doorgaan tot ik, noodgedwongen, in een rolstoel zat.

Een zware periode van loslaten.

Zelfs in de rolstoel bleef ik zo lang mogelijk mijn plan trekken. Ik wilde de zorg van mijn dochter niet uit handen geven.

Maar ik kon niet anders. Ik zocht hulp. Want ik wou niet langer toekijken hoe mijn eigen leven geleid werd. Ik was de controle volledig kwijt en daar wilde ik écht iets aan doen.

Dankzij de hulp die ik kreeg, leerde ik anders naar mijn eigen voeding kijken.
Ik leerde ook beter naar mijn lichaam luisteren. Ik zocht naar een manier van leven die beter bij me paste. Stilletjes aan begon ik weer voor mezelf te koken, waarbij ik alles toepaste wat ik in tussentijd had geleerd.

Het was een proces van vallen en opstaan. Elke dag leer ik nog bij en ondertussen blijf ik ook aan mezelf werken.

Door tijd te maken voor mezelf, me te omringen met bewuste, positieve mensen en door zorgvuldig te kiezen waar ik mijn energie aan besteed, veranderde mijn leven totaal.

Deze zware periode in mijn leven heeft me heel veel geleerd. Nu durf ik meer te kiezen voor mezelf, ook als dit tegen de stroom ingaat. Mijn leven is veel lichter nu. En dat wens ik iedereen toe.

Jij kan dit ook!

Met mijn persoonlijke ervaringen en kennis wil ik je heel graag helpen om te ontdekken welke (allergievrije) voeding bij jou past en waar je ze kan vinden. Op die manier kan jij ook de regie pakken over jouw leven en oprecht genieten.  Dit omdat het geen dieet is maar een bewuste levenswijze.

Klik nu hier als je jezelf ook een lekker leven gunt!